scroll to top
FOLLOW US ON FACEBOOK
SB SECRET
CARI GO TO MEMBER LOGIN
MALAY
Kecantikan
Memiliki kecantikan yang berkekalan merupakan impian setiap orang. Justeru itu, penjagaan kulit dan kecantikan telah menjadi kerjaya yang diusahakan oleh kaum wanita sepanjang hayat. Air muka yang cantik dan muda membolehkan seseorang wanita menjadi lebih berkeyakinan diri dan menawan. Akan tetapi, peningkatan umur boleh menyebabkan kecantikan seseorang hilang dalam sekelip mata. Sungguhpun begitu, siri produk kecantikan SB Secret yang anti-penuaan membolehkan kulit anda menjadi licin, lembut, anjal dan berseri.


SB Secret Langkah-Langkah Penjagaan Kulit (Penjagaan Harian)
SB Secret Langkah-Langkah Penjagaan Kulit (Penjagaan Mingguan)
SB Secret Demonstrasi Penjagaan Kulit
Siri SB Infinite Perfect - Age · Reversal Luminous Essence
Pencerahan Ganda Tiga untuk Jagaan Optimum
SB Secret Age • Reversal Luminous Essence merupakan formula penjagaan kulit terulung yang menggabungkan fungsi pencerahan, pelembapan, pemulihan dan anti penuaan. Ia merupakan esen penjagaan kulit paling unggul yang terdiri daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi TIbet yang tumbuh pada ketinggian 4,000 meter dari aras laut. Membekalkan oksigen dan air kepada kulit serta mampu meningkatkan kandungan oksigen dalam darah. Memberi kesan penyahtoksikan, pembersihan, pelembapan dan pemudaran pigmen kulit. Menggalakkan kadar metabolisme kulit, memperlambat proses penuaan, menyerlahkan keserian dan keanjalan kulit untuk keremajaan abadi!
Age • Reversal Luminous Essence
  • Kaya dengan faktor-faktor pencerah kulit yang aktif, mampu meresap ke dalam kulit dengan pantas, mencegah pembentukan melanin untuk kesan pencerahan yang superior dan keserian optimum
  • Menyingkirkan sel-sel kulit mati, memudarkan pempigmenan, menghalang pertumbuhan jerawat dan memperbaiki sel-sel kulit
  • Mempergiatkan proses metabolism kulit, mengecilkan liang-liang roma, meningkatkan keanjalan kulit dan memperlambatkan proses penuaan
Pembungkusan : 30ml
Siri SB Criste Samphire CIC-II
Membentuk kulit yang sempurna dalam masa 14 hari. Semuanya bermula daripada siri SB Criste Samphire CIC-II.
Keajaiban Siri SB Criste Samphire CIC-II
Criste Marine tumbuh di Pantai Brittany, Perancis yang tulen dan tidak tercemar. Ia terpaksa bergantung kepada bahagian akar untuk menyerap khasiat dari pantai untuk hidup di alam sekitar darat yang serba kekurangan, seperti kekurangan air dan pancaran UV sepanjang tahun. Ini telah membentuk sistem kehidupannya yang unik. Criste Marine hanya tumbuh pada musim bunga dan dipetik antara bulan April hingga Jun setahun. Oleh itu, ia dikategorikan sebagai tumbuh-tumbuhan harta karun nasional Perancis. Ia dipetik secara insani, sukar bertumbuh dan jumlah petikan yang terhad menyebabkan ia diberi nama sebagai “unsur penjagaan kulit yang paling berharga dan sukar didapati pada abad ke-21”.
SB Criste Samphire memberi tenaga yang tidak terhingga kepada kulit
Criste Marine dari Perancis ini diekstrak melalui teknologi pemeringkatan tepat yang canggih, dibekukan secara tekanan rendah untuk mengekstrak esen sel stem CIC-II. Kemudian, ia digabung dengan beberapa esen pengaktifan kulit dari Korea untuk membentuk formulasi yang unik ini. Siri SB Criste Samphire CIC-II mempunyai fungsi melindungi kulit yang kuat, mengaktifkan sel kulit, meningkatkan penghidratan kulit, supaya kulit menjadi berseri dari dalam hingga ke luaran, halus dan lembut seperti kulit remaja.
Teori Penjagaan Kulit SB Criste Samphire CIC-II
Melindung · Penjanaan semula · Membersih
SB Criste Samphire CIC-II Premier Luminous Cleansing Milk
Formulasi unik 3 dalam 1 ini boleh diguna sebagai pencuci muka berbuih, tidak berbuih dan penanggal solekan. Ia berfungsi secara berkesan untuk menanggalkan solekan dan kotoran pada muka. Ia boleh melembut dan melembapkan kulit pada masa yang sama, menjadikan kulit anda lebih halus dan berseri.
Pembungkusan:120ml
SB Criste Samphire CIC-II Premier Revitalizing Skin Refiner
Ia boleh seimbangkan kandungan air dan nilai pH pada kulit, menjadikan warna kulit lebih rata. Ia juga dapat mengecilkan liang pori yang besar, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada muka, membaikitekstur kulit dengan berkesan.
Pembungkusan : 120ml
SB Criste Samphire CIC-II Premier 3 in 1 Cell-Regenerating Mask
Ia membantu menawarkan bintik hitam dan pigmentasi kulit, menjadikan kulit lebih cerah, halus dan lembut, di samping mengekalkan kandungan air pada kulit. Ia juga dapat menggalakkan penghasilan kolagen pada kulit, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, mengembalikan keanjalan dan kelicinan kulit.
Pembungkusan : 8 keping
LIHAT PETA LAMAN
KL SB Secret Office
3-23A, The Scott Garden,
Batu 4, Jalan Klang Lama
58000 Kuala Lumpur.
Tel : +603 7982 2704
Fax : +603 7982 0688

Email : enquiry@sbsecret.com
Follow Us On :
Share :