scroll to top
FOLLOW US ON FACEBOOK
SB SECRET
CARI GO TO MEMBER LOGIN
MALAY
Syarikat
Penggerak Teras Jenama
SB Secret diasaskan pada Jun 2010 dengan ibu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia. SB Secret jadikan “Rahsia Kecantikan Kedua” sebagai teras falsafah jenamanya, dan “Kosmetologi Sel” sebagai teras konsep penjagaan kesihatan untuk menyediakan platform jualan langsung yang bakal menginspirasikan orang ramai membina kerjaya kecantikan.
Kini, SB Secret berjaya membina empayar yang kuat dengan lebih daripada 100 cawangan di seluruh Malaysia. Berikutan dari peningkatan saiz perniagaan dan skop perkhidmatan, rangkaian produk yang berkualiti, pelan pemasaran yang adil saksama, serta imej korporat yang baik dan jenama yang cemerlang, SB Secret pasti akan berkembang kepasaran Asia Tenggara, sekaligus menembusi pasaran Asia, Eropah dan Amerika dalam tempoh masa 5 tahun akan datang. SB Secret akan berganding bahu dengan rakan-rakan niaganya untuk membina rangkaian perniagaan bertaraf antarabangsa yang mapan dan kesinambungan. Bersama-sama kita membina kehidupan yang luas biasa!
Misi & Visi
Perusahaan Jualan Langsung Terulung Dunia
SB Secret berusaha untuk menyebarkan teras jenama “Rahsia Kecantikan Kedua” dan mendukung falsafah penjagaan kesihatan “Kosmetologi Sel” demi mempromosikan konsep baru untuk menyerlahkan kesihatan, kecantikan, panjang usia dan kekayaan yang bermula dari dalam dan terpancar ke luaran.
SB Secret pasti akan menjadi salah sebuah perusahaan jualan langsung yang terulung di dunia, membina sebuah platform kerjaya tanpa sempadan, sebuah perusahaan yang dominan dan mampan, mencipta kehidupan yang sihat, cantik, panjang umur dan kaya.
 
LIHAT PETA LAMAN
KL SB Secret Office
3-23A, The Scott Garden,
Batu 4, Jalan Klang Lama
58000 Kuala Lumpur.
Tel : +603 7982 2704
Fax : +603 7982 0688

Email : enquiry@sbsecret.com
Follow Us On :
Share :